Als arbeidsarts, verpleegkundige, kinesitherapeut, adviserend arts, maatschappelijk werker,… kom je mogelijk in aanraking met personen die met/na kanker problemen ervaren op het vlak van werk(hervatting). Bewijs je patiënt een dienst en verwijs hem of haar door naar Rentree.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgt je patiënt alle informatie over hoe een Rentree-traject verloopt en welke ondersteuning hij of zij van Rentree mag verwachten. Indien je patiënt opstart in Rentree, garanderen wij een kwaliteitsvol traject waarin we ook jou als netwerkpartner willen betrekken.

Heb je als verwijzer interesse in een woordje uitleg over het Rentree-project, neem dan zeker contact op. Een Rentree-coach komt graag bij je langs om aan jou of je team een kosteloze toelichting te geven.

Je kunt Rentree ook bekend maken aan je patiënten door een affiche uit te hangen of folders te voorzien in je wachtruimte. Vraag ze hier aan.

Patiënten verwijzen naar Rentree doe ik met een ‘gerust hart’, ze kunnen er niet alleen terecht voor een professionele ondersteuning  maar vinden er ook een warm menselijk begrip voor hun bijzondere situatie!
Dr. Vannecke, adviserend arts, CM